Campolivar House / Antonio Altarriba Comes

Campolivar House  / Antonio Altarriba Comes, © Diego Opazo
© Diego Opazo


© Diego Opazo


© Diego Opazo


© Diego Opazo


© Diego Opazo






+ 22




© Diego Opazo
© Diego Opazo

Text description provided by the architects. The idea was to generate a stone podium that emerged from the base itself, establishing numerous relationships with its immediate surroundings, serving as the base for the sculptural piece of concrete where the program’s night area is located.


© Diego Opazo
© Diego Opazo


Ground floor plan
Ground floor plan


© Diego Opazo
© Diego Opazo

Materiality is a fundamental part of this project, the work with stone, textured white concrete, glass and wood, are the elements that in an artisanal but very technological way defines the project.


© Diego Opazo
© Diego Opazo


Section
Section


© Diego Opazo
© Diego Opazo

The stone podium is divided into two levels, that of the basement, which houses an illuminated studio through two patios, a laundry room and the garage with the engine rooms, and the ground floor where the access with the lounge is located dining room kitchen and toilet.


© Diego Opazo
© Diego Opazo


First floor plan
First floor plan


© Diego Opazo
© Diego Opazo

The children’s rooms are located in the concrete volume, which share a bathroom and a multifunctional central space, which is divided with wooden partitions to be able to be incorporated or not into the rooms. The main room with bathroom and dressing room.


© Diego Opazo
© Diego Opazo

The building appropriates practically the entire plot, generating a landscaped space in the access, and a terrace and pool space on the south side.


© Diego Opazo
© Diego Opazo

LOOKING FOR THE FEATURED FURNITURE ABOVE ?[ CALL US|EMAIL US ]

STAY UPDATED — SUBSCRIBE TO DA VINCI LIFESTYLE’S NEWSLETTERS

Having one client is already a challenging proposition, but having three on the same project boggles the mind. Hats off then to the UK-based Norwegian architect David Fjågesund for successfully navigating what must have been challenging, competing demands…
located on the seafront of hong kong’s rambler channel, THE PAVILIA BAY offers a distinct highly sumptuous yet personalized living experience in the city. the residence is the latest project of the pavilia collection under the artisanal movement…