lose weight n gain muscle



Courtesy of Yuan Architects

Courtesy of Yuan Architects


Courtesy of Yuan Architects


Courtesy of Yuan Architects


Courtesy of Yuan Architects


Courtesy of Yuan Architects






+ 44



  • Architects

    Yuan Architects
  • Location

    Hsinchu, Taiwan
  • Lead Architect

    Wenyuan Peng

  • Area

    416.0 m2

  • Project Year

    2016

  • Photographs

    Te-Fan Wang, Wenyuan Peng, Stephen Liao


Courtesy of Yuan Architects

Courtesy of Yuan Architects

Text description provided by the architects. Facing a beautiful scenery of green hills, the building features staggered terraces that extend the indoor living space to the mountain landscape, offering a connection with nature that brings a sense of fulfillment to daily life. 


Courtesy of Yuan Architects

Courtesy of Yuan Architects

Built on a hillside, House S intentionally elevates the living space to provide privacy while offering a comfortable outdoor activity space for families. An undulating wall running through the building defines the exterior and interior, separating the public space from the private.


Courtesy of Yuan Architects

Courtesy of Yuan Architects


Exploded Axonometric

Exploded Axonometric


Courtesy of Yuan Architects

Courtesy of Yuan Architects

Within the building, the wall encircles the master bedroom and children’s room, forming the two main spaces, private and secure. Between the public and private spaces on each floor, three staggered terraces provide three different lifestyles and settings, enabling the owner and their children to retain their private spaces but also enjoy enriching interactions. 


Courtesy of Yuan Architects

Courtesy of Yuan Architects

STAY UPDATED — SUBSCRIBE TO DA VINCI LIFESTYLE’S NEWSLETTERS

A White House, A Growing Home / RIGI Design Give the kid a bigger world.. Image © Tian Fangfang + 44 Architects Location Architect in Charge Kai Liu Design Team June Yang Area 240.0 m2 Project Year 2017 Photographs…
Will Speros • December 27, 2017 Copenhagen-based architecture firm COBE has revealed renderings for a new craft brewery and visitor center for Lervig in Stavanger, Norway. Signaling the company’s reinvestment in its hometown, the 118,400-square-foot facility is slated for…