lose weight n gain muscle


built on a hillside in hsinchu, taiwan, yuan architects’ ‘house S’ intentionally elevates the living space to provide privacy while offering a comfortable outdoor activity space for families. an undulating wall running through the building defines the exterior and interior, separating the public space from the private.


the building is built on a hillside in hsinchu, taiwan

 

 

within taiwanese based firm yuan architects‘ ‘house S’, the wall encircles the master bedroom and children’s room, forming the two main spaces, private and secure. between the public and private spaces on each floor, three staggered terraces provide three different lifestyles and settings, enabling the owner and their children to retain their private spaces but also enjoy enriching interactions.


‘house S’ intentionally elevates the living space to provide privacy


an undulating wall running through the building defines the exterior and interior


this feature separates the public space from the private


the building offers a comfortable outdoor activity space for families


the wall encircles the master bedroom and children’s room


between spaces on each floor, three staggered terraces provide three different lifestyles and settings


this arrangement enables the owner and their children to retain their private spaces


‘house S’ offers a connection with nature that brings a sense of fulfillment to daily life


the wall encircles forming the two main spaces, private and secure


the building features staggered terraces that extend the indoor living space to the mountain landscape


the building faces a beautiful scenery of green hills

 

 

designboom has received this project from our ‘DIY submissions‘ feature, where we welcome our readers to submit their own work for publication. see more project submissions from our readers here.

 

edited by: apostolos costarangos | designboom

STAY UPDATED — SUBSCRIBE TO DA VINCI LIFESTYLE’S NEWSLETTERS

Will Speros • December 27, 2017 Copenhagen-based architecture firm COBE has revealed renderings for a new craft brewery and visitor center for Lervig in Stavanger, Norway. Signaling the company’s reinvestment in its hometown, the 118,400-square-foot facility is slated for…
The Pure House Boutique Hotel By Yueji Architectural Design Office | CONTEMPORIST Yueji Architectural Design Office have recently completed the Pure House Boutique Hotel, located in Dali, a city in China’s southwestern Yunnan province. The architects worked with interior…