lose weight n gain muscle


Inviting you in through its striking front elevation in a combination of sleek greys and cool whites, The Sullivan offers a generous living area built with a large family in mind. With plenty of space and storage, there’s enough room for everyone in this cleverly zoned home. So whether it’s getting comfortable and spending some quality family time in the theatre room or dressing up and entertaining guests in the fabulous alfresco area, The Sullivan is a two storey home that can do it all.

With a chef’s kitchen and breakfast bar that includes stone benchtops, soft close drawers and quality Stainless Steel Blanco appliances, this is the perfect space to let your creativity run wild and experiment with exciting new dishes. Then once dinner is finished, head upstairs for some downtime, where the master suite is privately located. The master includes a retreat, oversized ensuite, walk-in robe and balcony so you can take some time to yourself and enjoy a moment of peace and quiet.

A 4 bedroom, 2 bathroom home with multiple living areas including a separate study, activity room and guest room, there really is something for everyone in The Sullivan. Keeping up with the latest design trends, it features double sliding doors that spill out into the outdoor living area and large windows that allow natural light to stream through. So for a family home where there’s never a dull moment, come check out The Sullivan two storey display today.

This entry was posted in bathroom, bedroom, house, kitchen, living and tagged bathroom, bedroom, house, house idea, houseidea, kitchen, living, myhouseidea, The Sullivan, villa on by admin.

STAY UPDATED — SUBSCRIBE TO DA VINCI LIFESTYLE’S NEWSLETTERS

São Francisco / FIlipe Pina © João Morgado + 41 Architect Location Architect in Charge Filipe Pina Area 275.0 m2 Project Year 2017 Photographs Manufacturers Loading... Text description provided by the architects. Located in the city centre of Guarda,…
constance guisset studio’s ‘actio !’ is a solo show celebrating ten years of the studio’s work at musée des arts décoratifs in paris in 2017. the exhibition is designed like a trip in two parts, unfolding across more than…